大观屋

大观屋

大观屋

view ridge second story contemporary remodel seattle | CTA Design Builds | seattle Architects

业主希望从他们新购买的1950年的住宅中获得更多的空间,并最大限度地提高180°视野的潜力, 所以betway中文版增加了一个完整的第二层, 白天照明的地下室和屋顶甲板, 以及对现有结构的彻底改造.

view ridge second story contemporary remodel seattle | CTA Design Builds | seattle Architects
view ridge second story contemporary remodel seattle | CTA Design Builds | seattle Architects

其结果是一个开放式的家庭:低维护, 高宜居性, 还有华盛顿湖的美景. 因为场地是倾斜的, 地下室利用了一个从新车库(配有太阳能电池板)进入的大泥房!)下山的小巷. 主楼层设有一个厨房,拥有广阔的视野和甲板. The next floor up is the bedroom floor with windows everywhere and an open playroom; and up yet another is a large rooftop deck for warm summer nights.

西雅图建筑事务所| CTA Design Builds |住宅
view ridge second story contemporary remodel seattle | CTA Design Builds | seattle Architects
西雅图建筑事务所| CTA Design Builds |住宅
大视图房子-西雅图新家-拍摄前
分享
滚动到顶部